"Tiivis, 45 minuutin setti täyttä asiaa sekä mukavasti oppilaita osallistava."

“Kiitos vielä käynnistämme koulullamme. Tilaisuus oli mielestämme kaikin puolin onnistunut. Vaikka kiusaamisasian käsittely oli letkeää ja rentoa, pääasia ei kuitenkaan hukkunut muun tekemisen alle. Myös oppilaiden osallistaminen ja huomioiminen oli ikäkaudelle sopivaa. Viihdyin itsekin hyvin tilaisuudessa.”
Kauko Mannermaa
Koulunjohtaja, Karhulanvaaran koulu


”KIUSAAMISESTA KIPU -konseptin Amin Asikainen ja Mikko Kartano vierailivat alakoulullamme 2.11.2022. Mukana olivat myös Itä-Suomen liikkuvan poliisin edustajia. Tärkeää asiaa kiusaamisesta musiikin, draaman ja sanan voimin. Esitys oli sopivassa suhteessa viihdyttävä ja asiapitoinen. Kiitämme mieleenpainuvasta hetkestä toimijoita!”
Toivalan koulu, Kuopio


“Amin Asikaisen ja Mikko Kartanon vierailu Puijonsarven koulussa oli erittäin onnistunut. Aihe on tärkeä ja esiintyjät ottivat yleisön hyvin mukaan. Rehtorina harvoin näkee, että tilaisuuden jälkeen on pitkä jono selfien ottajia. Suosittelen kyllä, mukaan oli saatu myös poliisit kertomaan oma näkemyksensä kiusaamisesta.” 
Jari Karttunen
Rehtori, Puijonsarven koulu, Kuopio 3.11.2022


“Kiitos, kun kävitte meillä. Esityksenne oli hyvin vaikuttava ja puhuitte sellaisesta asiasta, mikä valitettavasti on monen koulun arkipäivää. Istuin auditoriossa ensimmäisessä penkkirivissä ja en olisi uskonut, että selkäni takana on 120 oppilasta, jotka kuuntelivat hiljaa teidän esitystä. Aminin puhe oli koskettava ja hän avoimesti kertoi kiusattuna ja kiusaajana olemisesta ja se, miltä se kaikki tuntui. Varmaan moni meidän nuorista pohti, että omilla valinnoillaan voi määrätä, millaisen elämän elää, joko kivikkoisen tai sileämmän. Mikko toi esitykseen mukavalla savolaisella twistillä huumoria ja iloa. Suurin osa meidän oppilaista halusivat vielä käydä ottamassa kuvan Aminista ja itsestään ja pyytää häneltä nimikirjoituksen. Ja olivat oppilaat someenkin laittaneet päivityksiä tilaisuudesta ja myös allekirjoittanut. Suosittelen lämpimästi! Ja tervetuloa tulevaisuudessa uudelleen!”
Sanna Matilainen
Rehtori, Maaninkajärven Koulu 27.1.2023


“KIPU-tunnit toimivat erinomaisesti osana Leppäkertun koulun ystävänpäivää. Pääsimme kuuntelemaan Aminin ja Mikon osallistavaa kerrontaa tärkeän asian äärellä. Tarinat ja musiikki upposivat upeasti oppilaisiin aina eskarista kutoseen. Huumoriakin riitti. Koulun henkilökunnalta on tullut pelkästään positiivista palautetta ja voin lämpimästi suositella tätä kaikille kouluille.” 
Ari-Pekka Isoniemi
Rehtori, Leppäkertun koulu, Leppävirta 14.2.2023


“Kiitos mahtavasta esityksestä, joka jäi varmasti meidän kaikkien mieleen. Vakava asia kohdattiin ja samalla tilannetta kevennettiin kivoilla lauluilla + huumorilla. Oppilaat todella osallistuivat ja monelle jäi varmasti mieleen kiusaamisen vakavuus. Iso, iso kiitos teille!”
Aleksis Kiven koulu, Siuntio